24.02.2005 - Erik Roos (www.errologicon.nl)
Gisteravond de reunie van de HEAO en Braam was er niet bij!!!!!! Onbegrijpelijk. Van ons jaar waren er maar twee....ik was met die gekke Sneller uit Duiven. We waren vroeg thuis, je hebt niet zoveel gemist. Mooie site!

24.02.2005 - Annemarie van der Meulen
Hallo Erik, dochter van Henk Braam in Stadskanaal, buurman 2 huizen verderop is Erik Braam!! Mijn vader was dit weekend hier en hij had een brief van Erik uit Stadskanaal (wellicht een verre tak vd familie, maar wij wel????) Leuk!! Mijn vader stuurt ook nog een mail.Groeten uit Wijchen.

24.02.2005 - Ed Braam (www.edbraam.nl)
Site ziet er verzorgd uit. Leuk om een mailtje te krijgen van nota bene een naamgenoot die in aanraking is geweest met de ITALO muziekstroom. Peter Jacques Band heeft een verpletterende indruk op mij achtergelaten. De foutjes op mijn site ga ik t.z.t. wegwerken. Ik heb het nu een beetje erg druk met mijn werk als hypotheek, pensioen en verzekeringsadviseur.

24.02.2005 - Le Garde (www.legarde.nl)
Hallo Erik,
Ziet er prima uit jouw site. Eenvoud siert de mens. De camera toepassing is helemaal toppie.
Groetjes Le Garde

24.02.2005 - Bart Caminada (www.duinrand.nl)
Dag heer,
Goede pagina, kan alleen die foto niet wat anders? (geintje).
Ik mail je ook wel weer ff gewoon over een datum, de keuken ziet er trouwens goed uit, heb je ook foto's of misschien een tekening o.i.d. ?
Mzzl,
Bart

Klik hier om een bericht achter te laten
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Verder