24.02.2005 - Ed Braam (www.edbraam.nl)
Site ziet er verzorgd uit. Leuk om een mailtje te krijgen van nota bene een naamgenoot die in aanraking is geweest met de ITALO muziekstroom. Peter Jacques Band heeft een verpletterende indruk op mij achtergelaten. De foutjes op mijn site ga ik t.z.t. wegwerken. Ik heb het nu een beetje erg druk met mijn werk als hypotheek, pensioen en verzekeringsadviseur.

24.02.2005 - Le Garde (www.legarde.nl)
Hallo Erik,
Ziet er prima uit jouw site. Eenvoud siert de mens. De camera toepassing is helemaal toppie.
Groetjes Le Garde

24.02.2005 - Bart Caminada (www.duinrand.nl)
Dag heer,
Goede pagina, kan alleen die foto niet wat anders? (geintje).
Ik mail je ook wel weer ff gewoon over een datum, de keuken ziet er trouwens goed uit, heb je ook foto's of misschien een tekening o.i.d. ?
Mzzl,
Bart

24.02.2005 - Martin (www.fotomooy.nl)
Hoi Erik,
als ik in Arnhem bij jou voor de deur sta met mijn laptopje kan ik dan ook draadloos internetten of moet ik dan weer moeilijke instellingen gaan veranderen op mijn laptop?
Met WEP etc. En staat de AP altijd aan?
gr.
Martin Mooij

24.02.2005 - Paola Siegers-Braam
Hee Erik, het is nu bijna 04.00 uur en ik kan niet slapen, dus zit ik achter de computer met een bekertje warme melk en twee boterhammetjes. Alles goed bij jullie? Ik bel je morgenochtend even ivm met mijn verjaardag! Ik wil het toch wel een beetje vieren ondanks mijn hoogzwangere buik! Nog even en dan heb je ook een echt neefje! Ik spreek je en welterusten zou ik zeggen (je slaapt allang!)
Groetjes van je zusje.

Klik hier om een bericht achter te laten
Terug 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Verder